Roppongi Hills, here I come!

Häromdagen kom beslutet från CSN.

När jag såg att beslutet trillat in i inkorgen så kände jag hur jag började skaka av nervositet. Jag öppnade det, läste de i ljusets hastighet och fick sen läsa de sakta typ 3 gånger till för att det verkligen skulle gå upp för mig, skolan är godkänd och jag får studiemedel! Jag kände hur en stor klump försvann i magen. Efter att kommit in på skolan utan att veta om den skulle bli godkänd av Högskoleverket vilket skulle resultera i inget CSN, hejdå Japan och hej Sverige, har inte varit den skönaste känslan att konstant ha i ca 4 månader kan jag lova. Men trots att den klumpen släppte uppstod det direkt nya, som vanligt handlar om pengar. Jag får nämligen bara halva skolavgiften och än sålänge har jag ingen lösning på det.

Dessa kommande 2 åren så kommer jag plugga som en idiot och jobba som en åsna. Eftersom nu har jag ju kommit såhär långt,
tänker inte ge upp nu liksom.
Men till att börja med så från och med nästa månad kommer jag plugga på "Hollywood University of Fashion & Beauty" i Roppongi Hills.
Den första svensken någonsin på den skolan kommer att bli jag och nu kommer de svenskar som vill plugga där slippa de här problemen och ångesten jag haft för nu är den prövad och godkänd. Varsågod!