Det var ju ett tag sen..

Nu har jag äntligen fått tillbaka lite ork till att skriva.
Det har hänt mycket men samtidigt inte. Jag har 2 jobb för tillfället, de jobbet där jag snackar engelska sen ett som bartender. Jag var på en ny arbetsintervju idag för en しゃぶしゃぶ (Shabushabu) restaurang i 歌舞伎町(Kabukichô) och börjar på måndag. Lönen är bättre och det är längre pass så jag kommer sluta jobbet på baren och försöka ha kvar engelskajobbet 1 gång i veckan.

Jag var på skolan jag ska söka till (Hollywood) i tisdes och lämnade alla ansökningspapper. Satt och pratade med 2 lärare och det bestämdes att på lördag ska jag göra intagningsprovet. Jag hoppas nu innerligt att jag kommer in. Det är en massa olika prov jag ska göra och jag kan inget annat än känna mig sjukt nervös.

Sen så har vår skola (ISI 東京) har stängt och alla elever och lärare blev flyttade till den andra skolan (ISI ランゲージスクール). Det är inget som uppskattas och det känns sjukt fel att gå på den skolan. Det känns som vi bara är där för tillfället och ska få flytta tillbaka snart. Man märker också uppdelningen inte bara imellan eleverna utan imellan lärarna också.

Vad det sen gäller hur jag mår/mått så tänker jag inte nämna något detaljerat om det. Jag har vant mig vid hur jag mår nu och trots det finns mycket som tär på mig så försöker jag kämpa vidare.

Random bild på mig från Halloween.