Jul i Sverige

 Nu är biljetterna köpta! 
 

I år blir det att fira jul i Sverige med familjen plus att Takuya också följer med. Den här gången känns det faktiskt riktigt bra att åka tillbaka och det ska bli kul. Det blir förmodligen sista gången på väldigt länge eftersom jag börjar jobba i April om inget oväntat händer. Och i Japan kan man inte ta semester hipp som happ så de får bli någongång i framtiden.

Men i vilket fall som, 21/12-8/1 är jag i Sverige.



Kommentarer:

1 Kajsa:

Åh åh åh!!!! Kommer du hinna träffas nåt tror du? Jag och Matilda väntar spänt! 8D

Svar: Ja de tror jag nog vi kan fixa. ;) hade varit sjukt kul! :D
My/Mii-chan/Subtil

2 kiki:

Vad kostar det cirka tur och retur att åka till japan :)? Såg att du hade SAS. Är det dyrt och hur får man tag på billiga men bra biljetter :)?

Svar: Det beror helt på vilken årstid man åker (våren brukar vara dyrast) men har man tur kan man hitta biljetter för ca 6000 och om inte kan det kosta upp emot en 11-12000 kr. Jag betalade ca 7000 för min biljett och jag var ute i rätt god tid, fast sen åker jag Japan-Sverige och av någon anledning är det dyrare att flyga ut från Japan.
Jag åker bara med SAS för jag slipper mellanlanda så kollar alltid efter deras flyg. Men de finns ju hur många sidor som helst som har en sökmotor som går igenom de flesta bolag så kan rekommendera att du kollar upp en sån sida. :) Hoppas dehär hjälpte något iaf.
Ha de bra.
My/Mii-chan/Subtil

Kommentera här: